Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: WOW!!! #lahatDatu TAWARAN RM 5000 : TAMPAR MUKA TIAN CHUA!!

Pages

Thursday, March 7, 2013

WOW!!! #lahatDatu TAWARAN RM 5000 : TAMPAR MUKA TIAN CHUA!!Seorang rakyat Malaysia yang juga merupakan penulis bebas hari ini menawarkan wang tunai 5 ribu ringgit kepada sesiapa saja yang sanggup menampar muka Naib Presiden PKR, Tian Chua. Selain itu, 50 ribu ringgit juga ditawarkan kepada sesiapa yang boleh membawa balik kepala Ketua Penceroboh yang bertanggungjawab di Sabah.


Tawaran berkenaan dibuat melalui blog http://satdthinks.blogspot.com. Penulis berkenaan juga menetapkan syarat supaya menyertakan rakaman video kepada sesiapa yang mahu menuntut wang ganjaran berkenaan.


Tian Chua kini menjadi sasaran kemarahan rakyat Malaysia apabila menuduh anggota keselamatan yang terkorban di Lahad Datu ketika menentang penceroboh sebagai sandiwara dari pihak Umno. Tian Chua juga menyifatkan pencerobohan di Sabah tersebut adalah taktik kerajaan BN untuk melengah-lengahkan Pilihanraya Umum yang ke 13.


Tian Chua sehingga kini masih belum meminta maaf kepada pihak yang dituduhnya melainkan dia menganggap kenyataannya telah disalah tafsir dan difitnah oleh media perdana.


Setakat ini, beratus-ratus laporan Polis telah dibuat oleh rakyat Malaysia terhadap Tian Chua berkenaan kenyataan celuparnya. Selain itu, rakyat Malaysia menerusi NGO dan pertubuhan bebas juga mengadakan demonstrasi bagi mendesak kerajaan menghukum Tian Chua serta Anwar Ibrahim yang disifatkan sebagai Pengkhianat Negara. ~ mpp


1 comment:

  1. tan cua anjing kurap misti diajar otak merengnya dengan penampar. RM.5000 mahal sangat kerja tu, mau tambah dengan kencingkan mukanya sekali, munkin lepas ni baru dia hilang sasau.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...