Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: PANASS!!! GURU MOHD LOTFI NOR, HINA PEJUANG DI LAHAT DATU SUDAH DITANGKAP POLIS..!

Pages

Thursday, March 14, 2013

PANASS!!! GURU MOHD LOTFI NOR, HINA PEJUANG DI LAHAT DATU SUDAH DITANGKAP POLIS..!



Polis memburu seorang guru yang bertanggungjawab menghina pasukan keselamatan sebagai ‘anjing’ dan menganggap kematian mereka sebagai ‘mati katak’ dalam laman sosial Facebook miliknya, baru-baru ini.

Ketua Polis Kelantan, Datuk Jalaluddin Abdul Rahman berkata, lelaki itu, Mohd. Lotfi Nor, 37, yang berasal dari Pasir Putih, dipercayai sedang bersembunyi.

Menurut beliau, pihaknya telah membuka kertas siasatan berhubung laporan polis yang dibuat sebelum ini mengikut Seksyen 41 Akta Hasutan 1948.

“Siasatan segera akan dijalankan kerana tindakan lelaki itu yang dipercayai mengajar di Sekolah Kebangsaan (SK) Tok Bali, Pasir Puteh di sini bukan sahaja melampau tetapi boleh meracuni fikiran orang ramai.

“Kita akan siapkan kertas siasatan dan hantar kepada Ketua Unit Pendakwaan untuk tindakan susulan.

“Kalau dia tidak waras tak kan dia pandai menulis mengeluarkan kata-kata sebegitu, pandai pula takut dan bersembunyi," katanya dalam sidang akhbar di sini hari ini. - UTUSAN

TERKINI! :

Tergempar dan Panas!!!!! Gambar cikgu yang menghina Pihak keselamatan di Lahad Dahu dan meroyan di dalam FB dan memburukkan anggota keselamatan negara...

Sudah ditangkap pun ~
Alhamdulillah...






16 comments:

  1. padan muka ko bodoh....

    ReplyDelete
  2. rupe orang sakit mental je..

    ReplyDelete
  3. padan muko, buatlah lg, hampuk kaki tangan dan mulut dia ......jahat sgt

    ReplyDelete
  4. musibat muka tak sudah cam terencat akal....cikgu ke dia? bingai semacam je muka....

    ReplyDelete
  5. buang je..suruh jadi tukang kebun sekolah...ramai yang nak jadi cikgu la...

    ReplyDelete
  6. ramai lagi yang layak jadi cikgu...

    ReplyDelete
  7. Kalau dia mental, suruh dia bersihkan kandang harimau kat Zoo Negara. Dia kena baham, case close, orang gila masuk kandang harimau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju....suruh dia kerja gosok gigi harimau dan beruang selama 24 jam sehari/ 1 tahun tanpa henti..lepas kena baham, biar jer sampai rimau main ngan tulang belulang dia...

      Delete
  8. rasanya tukang kebun dan tukang bersih tandas berjuta kali lebih mulai dari haprak nie

    ReplyDelete
  9. Ini lah akibatnya pabila nama je pendidik tetapi diri sendiri tak terdidik..dia ingat negara ni bapak dia punya undang2 hanyalah permainan..sayang ada otak tak reti nak guna..sekarang ni terima lah padahnya daripada kebodohan sendiri...kalau dia sendiri yang tanggung takpe jugaktapi kesan daripada perbuatannya seluruh keluarga menerima tempiasnya.

    Elok sahaja sicelaka ni dihantar bertugas di Lahat datu tempat kejadian tu biar dia rasa dan tengok dengan kepala sendiri..tapi apa yang pasti setalah dia dikenakan tindakan tatatertib ataupun dihukum oleh mahkamah..beliau akan menjadikan pentas ceramah PAS sebagai sumber untuk menabur fitnah sedangkan apa yang terjadi berpunca daripada sikapnya yang bodoh dan bangang..muka cam cipan jee

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya setuju cakap anak lenggong,......ini bahlul punya guru!

      Delete
  10. Baru skit dah hilang janggut belum apa2 lagi

    ReplyDelete
  11. Bukan janggut aja hilang tu, bulu ari2nya pun dah banyak luruh dan berterusan gugur sendiri.

    Inilah hasil didikan PAS. Suruh dia buat fatwa yg mati katak kat Memali tu macamana pulak!

    ReplyDelete
  12. Tahu takut terimahlah atas perbuatan sendiri bangang... tinggi je pendidikan tapi BODOH!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...