Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: BODOH!!! #lahatDatu KENYATAAN BIADAP GADIS BERTUDUNG MURAHAN!!

Pages

Friday, March 8, 2013

BODOH!!! #lahatDatu KENYATAAN BIADAP GADIS BERTUDUNG MURAHAN!!



Di mana agaknya saudari Norhayati Shah berada taktala batalion askar serta polis bertempur menentang pengganas semalam?


Mungkin juga terlepas pandang kerana asyik membaca akhbat Harakah dan Keadilan Daily, menonton TV Pas sambil mengabaikan sumber-sumber informasi lain yang lebih reliable.


Sebelum ini sudah ada seorang individu yang kononnya lebih hebat dari tentera, malah langsung tidak mengiktiraf keperwiraan tentera yang terkorban. Namun begitu, katanya, akaun telah dihack, dan laporan polis telah dibuat.


Adakah ini satu insiden yang sama atau memang Norhayati Shah ini benar-benar mahu menguji ketaatan pasukan keselamatan tanahair?


Soalan ditanya macam orang tak ada akal, tak ada kesabaran, sekarang sudah terbukti keupayaan pasukan keselamatan negara, agak2 akaunnya dah ditutup malu...

7 comments:

  1. agak2 akulah ini bukan gadis tapi perempuan sundal...

    ReplyDelete
  2. Ini sundal al juburi anguk saja..bodoh punya betina

    ReplyDelete
  3. ooooo...pompuan nie..


    Oiii pompuan busuk jngn baca kitab haramkah, keldaiandaily dan malaysiapukini nanti ko punya mulut bau burit.
    Baca berita2 semasa dari arus perdana untuk buat penilaian supaya korang tak jadi bodoh.

    Ko tau kenapa Kiramharamjadah minta genjatan senjata?Sebab dia dah tak sanggup dengar berita pengikutnya kena jubo dgn peluru dari polis dan tentera Malaysia!

    Kena jubor dgn Nuar al jubori boleh lah korang senyum dan cakap merepek2.

    Sial punya perempuan.

    ReplyDelete
  4. salam perjuagan...sy harap encik pautkan blog sy...

    http://melaipower.blogspot.com/

    sy akan pautkan blog disini..

    ReplyDelete
  5. jgn gadoh x baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan gadoh, mempertahankan yg betul. Komen perempuan tu memang tak betul dan mengarut.

      Delete
  6. kena hack? aku tak percayalah...kalau polis check fitnah tu dibuat dengan akaun dia dari rumah sendiri..memang boleh trace balik...polis takkan bodo nak terima bulat bulat...walaupun laporan polis minah longkang ni buat...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...