Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: HOT!!! GADIS DI 'HENJUT' SEPUPU SENDIRI KETIKA MANDI BERSAMA!!

Pages

Saturday, March 30, 2013

HOT!!! GADIS DI 'HENJUT' SEPUPU SENDIRI KETIKA MANDI BERSAMA!!Seorang wanita tidak menyangka tindakannya menghantar anak perempuan berusia empat tahun ke rumah kaka iparnya membawa malang apabila anak perempuannya itu dipercayai dirogol anak saudaranya.

Difahamkan wanita berusia 22 tahun itu mengesyaki anak saudara lelakinya berusia 11 tahun melakukan perbuatan tidak bermoral itu.

Sumber berkata, terkejut mendengar cerita anaknya itu, wanita berkenaan kemudia tampil membuat laporan di Balai Polis Kundang, di sini, kelmarin.

Menurut sumber, dalam kejadia 19 Mac lalu, wanita terbabit yang perlu menjalani pemeriksaaan kesihatan di sebuah hospital dikatakan meninggalkan anak perempuaanya bawah jagaan kakak iparnya yang tinggal berhampiran dengan rumahnya di Rawang, di sini.

"Dia kemudian ke hospital kira-kira jam 10 pagi dan pulang semula ke rumahnya kira-kira jam 2 petang. Wanita terbabit kemudian mengambil semula anaknya dari rumah kakaknya itu.

"Selepas beberapa hari, kanak-kanak itu sering mengadu kepada ibunya sakit pada kemaluan. Dia kemudian bertanya kepada anak perempuan tunggalnya itu apa yang berlaku," katanya.

Sumber berkata, kanak-kanak terbabit kemudia memberitahu ada mandi bersama sepupu lelakinya berusia 11 tahun ketika ditinggalkan di rumah sepupunya.

"Wanita terbabit yang mengesyaki anaknya diperkosa kemudian tampil membuat laporan polis sebelum anaknya dihantar ke hospital untuk pemeriksaan," katanya. HM

4 comments:

 1. sila bertukar laman web saya
  http://joezuax.blogspot.com/
  Terima kasih untuk jenis anda

  ReplyDelete
 2. Ada cter h0t psl bdk chubby tesc0 kamunting.

  ReplyDelete
 3. Klik google search farah nabila mohd yusnillah peperonity.com..bdk chubby tesc0 kamunting jual tudung aras 2..muka innocent tp kaki kikis..jual badan..kemaruk bdk askar..anak pegawai..stay bukit jana setia.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...