Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: HOT!!! BUKTI MAHASEWEL SAHKAN SKANDAL PEMIMPIN PEMBANGKANG DENGAN LELAKI TERSEBAR!!

Pages

Sunday, March 17, 2013

HOT!!! BUKTI MAHASEWEL SAHKAN SKANDAL PEMIMPIN PEMBANGKANG DENGAN LELAKI TERSEBAR!!
Khalid Mohd Ismath aktivis pelajar pro Anwar Ibrahim keluarkan kenyataan melalui akaun twitternya berbunyi "Saya tak kisah pemimpin saya LGBT, tak da agama atau sosial. yg penting dia laksana amanah rakyat dan negara serta tidak salahguna kuasa".

Kenyataan Khalid Ismath seolah-olah dia sudah tahu lebih awal yang Anwar (pemimpin dimaksudkan Khalid) seorang LGBT.

Selepas Khalid Ismath, hari ini lidah rasmi PAS sendiri iaitu harakah melaporkan "Gambar 'Anwar' bercumbu dengan lelaki mula beredar".

Tajuk laporan Harakah Daily seolah mengesahkan bahawa itu memang Anwar. Jika Harakah tidak pasti dengan gambar tersebut sudah pasti tajuk laporan tersebut diakhiri dengan tanda soal. Contoh "Gambar 'Anwar' bercumbu dengan lelaki mula beredar?".

Namun, apapun yang berlaku... bapa U-Turn dan Master Mansuh ini pasti akan salahkan UMNO. Anwar tetap akan cakap semua ini konspirasi UMNO.

Tapi, ada banyak kemungkinan dengan isu penyebaran gambar seks sejenis Anwar Ibrahim ini. Pertama, apakah mungkin ini bertujuan untuk divert isu penglibatan Anwar Ibrahim dengan kes pencerobohan di Lahad Datu?

Kemungkinan yang ke dua, apakah ini jalan untuk Anwar dan pembangkang mencari undi simpati daripada rakyat sebab akhir-akhir ini, ada dikalangan orang UMNO sendiri mahupun rakyat mula muak dengan isu seks melibatkan Anwar Ibrahim.

Kemungkinan yang ke tiga, kematian PI Bala sebagai nyawa politik Anwar terpaksa digantikan dengan modal yang lain bagi meneruskan populariti beliau sendiri. - mynewshub.

1 comment:

  1. MULAU KHALID TI... SOKIRO NOPO HARO POMIMPIN TOKOU LGBT.. TATAP ANSUR TI PAMAGUNAN TOKOU..INTANGAI POGI.. MOGI EEYUT NOPO MOTI HITI MALAYSIA..NOPO NGA PAKAION NOPO HUKUM NIK NAJIS NGA MOGI EYUT BOLE AU ASALAH KARANA MOSITI HARO APAT TULUN KOKITO OBULI NOGI DANDAON..MANAKAU HOPOD TUSIN NGA POTONGON TUNTURU..OKON KO MULAU LGBT??? MADA MOTI TULUN KDM TONDO OM TONDO MOGIKAKAWIN..TULUN NO DIOLO LO' NOKOGOLI TULUN AIHARO TAMADUN... ESO NO LO TULUN UNIVESITI MULAU... SI EYUT ATU GIA KUSAI ELO...PASANDATAN NOPO TASU,KARABAU ATAU KARA BOH...MULAU HISUP BN...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...