Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: PANAS!!! EBBI TUDUH PM BUNUH BALA PULAK?

Pages

Saturday, March 16, 2013

PANAS!!! EBBI TUDUH PM BUNUH BALA PULAK?Artis yang kini menyokong Pas, Abby Abadi dilihat cuba mencari populariti murahan apabila mempersoalkan kematian P Balasubramaniam serta cuba mengaitkan kematian penyiasat persendirian itu dengan Najib Razak dan Barisan Nasional.


Abby yang kini bergiat berceramah diatas pentas Pas, mempertikaikan cara kematian P.Bala dengan meminta Perdana Menteri Malaysia memberikan penjelasan. Abby juga seolah-olah tidak percaya bahawa penyiasat persendirian tersebut mati secara biasa dan bertanya sama ada Bala dibunuh.


Kenyataan Abby didalam laman Twitternya itu mendapat respon yang pelbagai dari pelayar laman sosial berkenaan. Ramai yang menolak kenyataan Abby sambil menasihati bekas artis tersebut supaya jangan melakukan fitnah.


Sebelum ini Abby juga menimbulkan kekecohan apabila beliau mengutuk artis yang pergi memberi bantuan kemanusiaan di Gaza. Abby ketika itu menyifatkan artis yang menyokong kerajaan melakukan kerja sia-sia selagi mereka belum menyokong Pas. ~ MPP News

6 comments:

 1. Ini satu budak pas yang aku tak pernah jumpa sebodoh bodohnya yang dibela pas.

  ReplyDelete
 2. cuba kau orang tanya sikit kat budak bodoh tu dulu sekolah dkt mana.

  ReplyDelete
 3. Ngape janda kehausan ni tak kata si bala meninggal lepas buat projek ngan dia..SiBala sakit jantung sebab terkejut nengokkan janda gersang ni terlalu aktif sebab terlalu gian..

  ReplyDelete
 4. MINAH NI MEMANG CELUPAR MACAM CELUPARNYA BARANG DIA. BERLAGAK ALIM KONON BILA MASUK PAS.

  ReplyDelete
 5. Woi Eby!!...sudah lama tara kena ka lu sdh jd ini mcm???..Pakai sndri punya jari maaa!!!

  ReplyDelete
 6. takpe...lepas PRU..aku cadangkan DSNajib saman je minah burit kering ni...

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...