Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: PANAZZZ : GENDANG PERANG TELAH BERMULA, PAKATAN SEBAR CERITA DI PERAK

Pages

Tuesday, February 8, 2011

PANAZZZ : GENDANG PERANG TELAH BERMULA, PAKATAN SEBAR CERITA DI PERAK

SUSULAN DARIPADA PERJUMPAAN POK NIK DENGAN PARA BLOGGERS PAKATAN ROSAK (gambar yg atas), MAKA BERMULA LAH GENDANG PERANG BERUNSUR FITNAH DILEMPARKAN OLEH PARA PEJUANG BUSUK INI KE ATAS UMNO.

MAKLUMLAH RM 4 JUTA DIJANJIKAN, MESTI NAK KENA ADA LAPORAN KERJA NAK DI BUAT.. MUAHAHAHAHA.. TERBARU RANCANGAN JAHAT PUAK PAKATAN SESAT INI IALAH MEMBEKALKAN RISALAH FITNAH DI MASJID MASJID DI SEKITAR NEGERI PERAK.

YANG PALING BANGSAT NYA DEPA NEH SEMUA BACUL.. 5 KEPING RISALAH 10 MUKA SURAT SEBANYAK 2 KOTAK BESAR TELAH DILETAKKAN DI MASJID SEBELUM SOLAT JUMAAT..

LETAK LE PISANG KER, BUAH EPAL KE PALING IDAK KE BUAH OREN KIT SIANG MASA RAYA ITU HARI.. INI DI SAJIKAN DENGAN FITNAH, KUTUK, MENCERCA, MENCARUT DAN MAKI HAMUN.. KONON2 PUAK-PUAK NIE DAPAT PAHALA LER.. HAKKK TUIHH..

SATU KEPING PUN TAK DAK BUKTI YANG SAHIH DI LAMPIRKAN SEKALI.. SEKADAR KATA-KATA FITNAH SEMATA-MATA. INGAT ORANG2 MASJID NI BINGAI KER, SELIT LA SKALI DENGAN BUKTI.. ORANG YANG SAKIT MENTAL@GILA PUN RETI LETAK BENDA MACAM TU.. HAHAHAHAHAHA..

KC MOHON PIHAK BERKUASA DAN KEPIMPINAN YAB MENTERI BESAR PERAK MENGAMBIL TINDAKAN KEPADA TOK2 IMAM DAN TOK2 BILAL YANG MEMBENARKAN PENYEBARAN FITNAH INI BERLAKU.

BERIKUT KC LAMPIRKAN SEBAHAGIAN DARIPADA RISALAH FITNAH YANG DI EDARKAN...... :


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 comment:

  1. Assalamualaikum

    Melihat perkembangan yang begitu tidak sihat dan paling PASTI akan mengancam dan memecah belahkan oarang-orang MELAYU itu sendiri, kami berpendapat kita perlu bersatu dan memaklumkan kepada RAKYAT dengan apa yang mereka AGENDA kan demi kepentingan Politik yang mengatasi kehendak ISLAM sendiri, mereka sanggup lakukan

    Moga ada pendedahan lagi supaya Rakyat maklum dan lebih berhati-hati serta sekali gus menolak segala HASAD mengkhianati Kemerdekaan yang kita pertahankan

    Kalau di lihat DAP sudah cukup menguasai dalam Three stooges bila kita dapati di setiap pilihanraya kecil bila PAS akan berebut dengan PKR untuk bertanding. begitulah jadinya kalau sudah gila KUASA

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...