Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: HOT!!! LAGI ADUN #PAS BERI TAWARAN UNTUK TIDURI ISTERI ORANG!!!

Pages

Friday, February 8, 2013

HOT!!! LAGI ADUN #PAS BERI TAWARAN UNTUK TIDURI ISTERI ORANG!!!Seperti yang dijanjikan, TT akan mendedahkan bagaimana ADUN PAS Ladang, Dato’ Tengku Hassan Tengku Omar menjalin hubungan ‘istimewa’ dengan isteri orang, Aida Tengah.


Sejak terjalin hubungan itu, isteri Mohd Apandi Abdullah pun bercakap macam orang politik, berbelit-belit dan selalu mencipta alasan pelik.


Bila ditanya alasan untuk keluar, “keluar jumpa kawan” – itulah jawapan Aida kepada suaminya. Alasan keluar jumpa kawan itu pernah kantoi apabila Apandi melihat kereta isterinya (Honda Stream) berada di kawasan rumah Tengku Hassan di Padang Negara, Kuala Terengganu.


Ketika ditemui krew TT, Apandi menceritakan, “Suatu hari, kalau tak silap hari Selasa, aku lalu dihadapan rumah YB, aku terkejut melihat kereta Aida berada di situ, masa tu pukul 11.00 pagi”


Ditanya TT adakah ketika itu rumah YB berkenaan ada orang lain, dia menggeleng kepala dan kemudian memberitahu pagar dan pintu rumah tersebut tertutup rapat dan tidak ada kenderaan lain di perkarangan rumah pemimpin PAS berkenaan, selain kereta milik YB tersebut.


3 comments:

  1. cerita ni mengarut,,apandi tu akan di saman,,dia tu penagih dadah,,suka pukul isteri

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. nak alihkan perhatian dari kes tuntut cerai di mahkamah. (fasakh) adun PAKA ke?atau dapat upah ape?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...