Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: Bongkarr!!! Aksi Artis Ikutan PAS Bertatu Ditubuh Dan Berparti Liar?

Pages

Tuesday, February 5, 2013

Bongkarr!!! Aksi Artis Ikutan PAS Bertatu Ditubuh Dan Berparti Liar?Hmm..gambar yang dikongsi oleh blog hiburan Rotikaya ini memang agak 'disturbing' sikit.


Bukannya kita tidak biasa melihat artis-artis ini bersosial, cuma bila kita menoleh kebelakang seketika, melihat susur galur keluarganya, memang agak terkilan.


Ibunya, Uji Rashid rasanya semua orang sudah tahu dengan tudung litupnya, bersopan malah membuat perubahan pada diri yang semakin meningkat usia.


Malang untuk anak terunanya, badannya sasa dan besar, tapi perjalanan hidup Cico Harahap tampak tidak selari dengan apa yang dilalui oleh si ibu.


Iyalah, memang kita faham, iman tidak dapat diwarisi...cuma pandai-pandailah jaga diri, untuk maruah orang yang tersayang!


Seperkara lagi...rasanya dah berubah, ada juga ura-ura nak sertai politik? Ke ni gambar lama kot? rotikaya
2 comments:

  1. Bongkarr!!! Aksi Artis Ikutan PAS Bertatu Ditubuh Dan Berparti Liar?<<jgan lor nak burukan2 agama kita dah tuh d sebar2kan lagi org2 pkai serban2..apa halnya bila org y non mulim baca blog neh mesti dorg berangapan nih ker org islamm.pls lor kita sesama islam..psal politik disebarkan saudara sesama sendiri..ingat je..sesorg tuh adalor masnusia walaupun dia nmpk shoat sujud bangun belum tentu sholat tuh khusyuk tapi kita berangapan positif..syukur mereka sholat..bukan nya disebarkan utuk dibuat fitnah..pls sedar sesama saudara islam..

    ReplyDelete
  2. Manusia nak berhijrah ke arah kebaikan pun jadi isu.. Apa masalahnya? x kira la dia siapa yang penting dia nak berubah dan kita sebagai manusia yang mengaku islam sepatutnya menyokong dan membantu x kira lah apa pun perjuangan politik kita.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...