Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: PERHATIAN!!! KEPADA WANITA YANG NAIK KOMUTER.

Pages

Friday, March 23, 2012

PERHATIAN!!! KEPADA WANITA YANG NAIK KOMUTER.

MUKA KAKI RABA DI DEDAHKAN

Hati-hati pada sesiapa yang naik komuter, terutama tren ke Rawang. Plez beware ngan or…g ni (gambar di atas). Saya baru je pas buat repot cover utk kes cabul td…citenye gini…

Selasa baru2 ni..saya tunggu tren mcm biasa kat platform 4 kl sentral..tgh2 tgu tu ada la mamat yg dlm gambar tu dtg dari blkg dan rapat blkg saya..sbb x selesa saya pun pandang blkg n tgk kat blkg dia x de org pun…tp dia masih nak rapat lg..saya cube elak ke kiri n kanan..tp masih dia ikut…saya pun pandang dia n mybe dia perasan n dia blah….


Apa yg sengal nye dia ni dgn pakaian yg sama dia muncul lg semalam dan beratur lg blkg saya..saya elak n dia x bejaya nak buat kat saya dia tp dia try kat sorg budak ni…sian dia…

Dlm tren dia buat keje tu…dia mmg bergesel dgn bdk pompuan ni dr KL sentral smpai la stesen sg buloh…bayang kan la dlm tren tu betapa ramai org mmg x leh nk ckp la..sampai je stesen sg buloh kami (saya ngan akak sorg ni) perasan yg kat seluar dia basah…saya pun trun n cari budak pompuan td nk tanye ape tejadi kat dia….bdk ni cite yg mmg dia ada rase 'something; kat punggung dia…tp dia x tau ape bendenye…mmg saya tgk kat seluar bdk tu pun ada kesan "air'dia …mmg kurang ajar org ni…dgn muka puas dia tersenyum mase kluar dr tren…saya ada buat laporan kat KTM staff tp diorg ckp dia x de kuase nak tangkap…hampeh betul…kalu ikutkan smlm dah tertangkap dia ni…masalahnye time tu x de plak polis kat sg buloh station…

So if u all ada terserempak ngan dia ni hati2…sbb dia ni x kan berhenti memburu n buat keje x senonoh tu..dah la bau busuk…@%^$&%*&^.. Mmg dia taget penumpang2 tren ni sbb dia x kan kemana bila dah turun, dia akan naik tren semula n cari mangsa2See More

(Bahasa rencana adalah seperti yang digunakan oleh penulis asal)

SUMBER mynewshub

3 comments:

  1. asingkan tu bagus sangat. buat masa sekarang ni, tolong2 la perhati kot2 ada yg buat kerja jahat ni, terus la bgtau lelaki lain yg anda percayai dalam tren tu.. biar laki tu periksa, confirmkan perlakuan tersebut dan dia boleh bertindak dgn bantuan lelaki2 lain.. jgn biarkan orang macam ni terlepas begitu saja..

    ReplyDelete
  2. mmg ada disediakan satu koch tuk wanita tapi x cukup ... padat jadi wanita masuk juga ke koc lain ... nak buat cam ne

    Pada zaman remaja saya berkejar naik bas mini juga selalu jadi mangsa begini ... jadi kita pun x berani nak marah ...takut di tunggunya kita kat mana-mana maklum lah kalau niat dah jahat hati pun jahat, jadi anda wanita sekalian tiru macam sayA. ''SAYA PIJAK KAKI LELAKI ITU DENGAN TUMIT KASUT TINGGI SAYA SEKUAT-KUATNYA DIA AKAN MENJERIT DAN MARAH SAYA ... SAYA KATA ... SORI TAK SENGAJA , KENAPA RAPAT SANGAT''

    Hahahahaaaaa .... baru padan muka ko!! bukan sorang dua yang kenr RAMAI!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...