Lqhx0TURF_15Boc_TC_UxW7ReY4 KAMUNTING CENTRAL: HOT!!! SKANDAL ABBY ABADI DI LONDON TERBONGKAR!!!

Pages

Monday, March 25, 2013

HOT!!! SKANDAL ABBY ABADI DI LONDON TERBONGKAR!!!ABBY Abadi yang sedang digelarkan sebagai Ustazah Mee Segera ini semakin hari semakin melampau dan berbagai-bagai fatwa gila dikeluarkannya termasuklah menyokong gerakan pengganas Kiram di Lahad Datu dan juga mengangkat pengganas Kiram yang mati itu sebagai mati syahid dan kegilaan beliau semakin menjadi-jadi.


Saya tidak berminat untuk menulis tentang selebriti munafik ini tetapi sejak melihat tingkahnya di media maya semakin menjadi-jadi,tekak tiba-tiba terasa loya melihat betapa `alim dan mulianya’ bekas selebriti ini dan bekas barang terpakai tinggalan Norman Hakim ini perlu diberikan kata dua supaya beliau tahu bahawa ada orang tahu siapa beliau sebenarnya.


Bekas pelakon ini boleh dikategorikan antara wanita nakal,bermulut jahat,merelakan dirinya jadi alat untuk memecahbelahkan indsutri dunia hiburan tanahair dan janda Norman Hakim ini perlu diajar supaya tidak menjadi telunjuk lurus tetapi kelingking berkait dan kalau mahu bertaubat sekalipun taubatlah sepenuhnya dan jangan berlakon sebagai orang baik-baik sedangkan hakikatnya Abby bagaikan menyembunyikan `kejalangannya’ baik dari tutur kata serta perbuatannya.


6 comments:

 1. takpe la sekarang dia dah insap?

  ReplyDelete
 2. Penulis blog ini ahli neraka ker? dah dia brtaubat knp nk ckp yg tak elok lg. kamu ni manusia ke IBLIS

  ReplyDelete
 3. siapa yang mendedahkan aib seseorang, Allah akan mendedahkan aibnya di padang masyar nnti..insaf2 la admin..

  ReplyDelete
 4. Aib boleh ditutup, setelah pelaku bertaubat nasuha.

  ReplyDelete
 5. Free Download HENTAI, ECCHI, GAME, MANGA

  just Click http://small-manga.blogspot.com

  UPDATE DAILY!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...